Vergroot de kansen met hét werving- en selectiebureau in Food

Grow Recruitment is gespecialiseerd recruitmentbureau in Food. Juist in Food staat groei centraal, van omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal voor dit groeiproces. Of uw organisatie nu hoogopgeleide medewerkers of leidinggevenden zoekt… de ervaren recruitmentspecialisten van Grow Recruitment gaan voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Wij vinden de professionals die perfect passen in uw Food bedrijf

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in Food het gehele wervings- en selectieproces.
U schakelt daarin met één vaste consultant die alles voor u regelt en een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de branche heeft. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Door onze jarenlange ervaring in Food, weten wij hoe de branche in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en ander beslissers) zijn we in staat duurzame matches te maken op ieder niveau. Grow Recruitment beheerst de kunst van discreet en vertrouwelijk headhunten als geen ander. Wij staan garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Vissen in een grotere vijver

Met het grote netwerk van de Grow Recruitmentspecialisten in Food, Agri, Tuinbouw en Sierteelt, neemt de slagingskans voor het vinden van de perfecte kandidaat voor uw functie, behoorlijk toe. Want die ‘top’leidinggevende die wij kennen in een andere branche, kan wellicht de perfecte kandidaat voor uw Food bedrijf zijn. We kijken daarom ook over de grenzen van de branche heen, zonder daarbij het beoogde succes uit het oog te verliezen. Net zoals we dat ook bij onze kandidaten doen. Eenmaal geplaatst blijven we in contact met hen. Dus wanneer zij toe zijn aan een nieuwe uitdaging, is de kans groot dat wij al een volgende nieuwe match voor ze klaar hebben staan. Dat is recruitment met de persoonlijke touch van Grow Recruitment, zeker wanneer het gaat om:

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in Food, AGF, Tuinbouw en Sierteelt.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe uitdagingen in Food.

Start met succesvolle recruitment

Wilt u meer weten over wat de Grow Methode voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe wij als werving- en selectiebureau in Food een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van het beoogde succes. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer of lees meer over het uitbesteden van recruitment of specifiek over executive search food.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Start met het leukste deel van je loopbaan

Grow Recruitment staat niet alleen voor succes in recruitment aan de opdrachtgeverskant. Wij geloven juist dat de perfecte match pas tot stand komt wanneer kandidaten écht op hun plek komen te zitten. Als wervings- en selectiebureau in jouw branche spreken wij de taal en hebben we de juiste connecties. We weten zelfs in het proces van headhunting kwaliteiten al goed op waarde te schatten. Maar voor de juiste match met een opdrachtgever is het ook belangrijk dat we persoonlijke eigenschappen goed in beeld hebben. Daarom zoeken we onze beoogde kandidaten altijd op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Neem je graag zelf het initiatief voor een open kennismaking of wil je deze plannen naar aanleiding van een vacature? Vul het onderstaande formulier in en start vandaag nog met de toekomstige baan waar je echt happy van wordt.

Open solicitatie