Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Besteed uw Recruitment uit en laat één van onze experts vrijblijvend contact met u opnemen.

Recruitment uitbesteden, vergroot uw kansen

Wilt u de recruitment uitbesteden voor uw organisatie? Grow Recruitment is gespecialiseerd in recruitment, executive search en interim management in Food, Agri en Tuinbouw. In deze sectoren staat groei centraal van uw organisatie, omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal. Of uw organisatie nu young potentials, mid-career of senior management zoekt, voor iedere fase in een loopbaan gaan de ervaren recruitmentspecialisten van Grow Recruitment voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Met een recruitmentbureau vindt u doelgericht de beste kandidaten

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in Food, Agri en Tuinbouw het gehele wervings- en selectieproces. Als opdrachtgever schakelt u daarin met één vaste consultant die alles voor u regelt en een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in uw branche heeft. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Door onze jarenlange ervaring in uw branche, weten wij hoe deze in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en ander beslissers) zijn we in staat duurzame matches te maken op ieder niveau. Grow Recruitment beheerst de kunst van discreet en vertrouwelijk headhunten als geen ander. Wij staan garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Voordelen recruitment uitbesteden

Voordelen van recruitment uitbesteden

Bij Grow Recruitment staan de belangen van opdrachtgevers en kandidaten centraal. Door onze focus op de Food, Agri en Tuinbouw branche, kennen wij deze sectoren goed en kent de markt ons ook goed. Grow Recruitment heeft een groot bereik in de markt en door onze persoonlijke werkwijze zijn wij in staat om kandidaten en opdrachtgevers op een snelle en  effectieve manier met elkaar in contact te brengen. Discretie en wederzijds vertrouwen staat hierin voorop. Kortom, zorgeloos uw recruitment uitbesteden dus.

Vissen in een grotere vijver

Uw recruitment uitbesteden doet u bij Grow Recruitment. Met de Grow recruitmentspecialisten neemt de slagingskans voor het vinden van de perfecte kandidaat voor uw functie, behoorlijk toe, ongeacht de omvang van uw organisatie. We schakelen daarvoor niet alleen onze kennis en ervaring in, maar ook ons actieve netwerk. Daarbij kijken we ook over de grenzen van een branche heen, zonder daarbij het beoogde succes uit het oog te verliezen.

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in
Food, AGF en Tuinbouw.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe
uitdagingen in Food en Agri.

Start met uw recruitment uitbesteden

Wilt u meer weten wat Grow Recruitment voor uw recruitment kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat de wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.