Vergroot de kansen met executive search in Food

Grow Recruitment is gespecialiseerd in executive search in Food. Juist in Food staat groei centraal, van omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal voor dit groeiproces. Of uw organisatie nu senior-managers of directieleden zoekt… de ervaren recruitmentspecialisten van Grow Recruitment gaan voor u op zoek naar de geschikte kandidaat.

Wij vinden de professionals die excelleren in uw Foodbedrijf

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in Food het gehele wervings- en selectieproces.
U schakelt daarin met één vaste consultant die alles voor u regelt en een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de branche heeft. Dat werkt wel zo prettig en efficiënt. Door onze jarenlange ervaring in Agri en Food, weten wij hoe Food in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en ander beslissers) zijn we in staat duurzame matches te maken op ieder niveau. Grow Recruitment beheerst de kunst van discreet en vertrouwelijk headhunten als geen ander. Wij staan garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in
Food, AGF en Tuinbouw.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe
uitdagingen in Food.

Start met succesvolle executive search

Wilt u meer weten over wat de Grow Methode voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van het beoogde succes. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer of lees meer over ons werving- en selectiebureau in Food of specifiek over werving van senior management.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Start met het leukste deel van je loopbaan

Grow Recruitment staat niet alleen voor succes in recruitment aan de opdrachtgeverskant. Wij geloven juist dat de perfecte match pas tot stand komt wanneer kandidaten écht op hun plek komen te zitten. Het is daarom niet alleen belangrijk dat wij de taal in jouw branche spreken en de juiste connecties hebben, maar ook jouw kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen op waarde weten te schatten. We starten daarom met een kennismakingsgesprek waarbij we graag naar jou toe komen. Of het nu naar aanleiding van een vacature is of gaat om een open kennismaking. Neem gerust contact met ons op. Zo start je vandaag nog met de toekomstige baan waar je echt happy van wordt.

Open solicitatie