Vergroot de kansen in recruitment voor Tuinbouw

Grow Recruitment is gespecialiseerd in recruitment in Tuinbouw. Juist in Tuinbouw staat groei centraal, van omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal voor dit groeiproces. Of uw organisatie nu professionals op bachelor- en masterniveau moet werven, of wanneer het gaat om de nieuwe uitdaging die jij zoekt… met de Grow Methode maken we de bodem rijp voor een succesvolle oogst.

Wij vinden de professionals die opbloeien in uw Tuinbouw bedrijf

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in Tuinbouw het gehele wervings- en selectieproces.
U schakelt daarin met één vaste consultant die alles voor u regelt en een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de branche én het Westland heeft. Door onze jarenlange ervaring in Tuinbouw, weten wij hoe de branche in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en ander beslissers) zijn we in staat duurzame matches te maken op ieder niveau. Van bachelor- en masterniveau, van professionals in operations of sales… Grow Recruitment staat garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft.
En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in Food, AGF, Tuinbouw en Sierteelt.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe uitdagingen in Tuinbouw.

Start met succesvolle recruitment

Wilt u meer weten over wat de Grow Methode voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van het beoogde succes. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, of bel naar Annemieke Bouwmeester, Karen Zaaijer of Maurice Govers. Lees ook meer over ons werving- en selectiebureau in food of specifiek over werving van senior management.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Open solicitatie