Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Vergroot uw kansen in Tuinbouw Recruitment en laat één van onze experts vrijblijvend contact met u opnemen.

Tuinbouw Recruitment, vergroot uw kansen

Grow Recruitment is gespecialiseerd in recruitment voor de Tuinbouw sector. De juiste mensen op de juiste plek is cruciaal voor uw organisatie. Of uw organisatie nu young potentials, mid-career of senior management zoekt, voor iedere fase in de Tuinbouw loopbaan gaan de ervaren Tuinbouw recruitment consultants van Grow Recruitment voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Neem contact op

Waarom Tuinbouw Recruitment via Grow Recruitment?

Bij Grow Recruitment verzorgen wij het gehele wervings- en selectieproces voor uw bedrijf binnen de tuinbouwsector. U heeft één vaste consultant die gespecialiseerd is in tuinbouw recruitment en alles voor u regelt. Ons uitgebreide en actieve netwerk van kandidaten in de tuinbouwsector stelt ons in staat om snel de juiste kandidaat voor u te vinden. Door onze jarenlange ervaring in de Tuinbouw branche begrijpen wij als geen ander hoe de tuinbouwsector werkt en weten wij snel wat u zoekt.

Onze aanpak is uniek omdat wij ook rekening houden met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en andere beslissers) kunnen wij duurzame matches maken op ieder gewenst niveau. Of u nu op zoek bent naar professionals op bachelor- en masterniveau, in operations, sales of R&D, wij garanderen een passend kandidaten voorstel wanneer u kiest voor tuinbouw recruitment bij Grow Recruitment. Onze kandidaten beschikken over de kennis, ervaring en het enthousiasme om uw bedrijf te laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar worden zij ook nog eens heel happy van.Dit zorgt gegarandeerd voor betere resultaten.

Voordelen van onze Tuinbouw Recruitment methode

Bij de Tuinbouw Recruiters van Grow Recruitment staan de belangen van opdrachtgevers en kandidaten centraal. Door de persoonlijke werkwijze van de Tuinbouw recruiters van Grow Recruitment zijn zij in staat om kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact te brengen. De focus van Grow Recruitment ligt op de Tuinbouw branche. De Tuinbouw recruiters van Grow Recruitment kennen de Tuinbouw sector goed. Zij weten waar zij het over hebben. Grow Recruitment heeft een groot bereik en actief netwerk in de Tuinbouw. Bij onze Tuinbouw recruiters staan discretie en wederzijds vertrouwen voorop.

Onze food recruiters staan voor u klaar!

Wilt u meer weten wat Grow Recruitment voor uw food recruitment kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat de wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer.

Neem contact op

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.