Vergroot de kansen in recruitment voor AGF

Grow Recruitment is gespecialiseerd in recruitment in AGF. Juist in AGF staat groei centraal, van omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal voor dit groeiproces. Of uw organisatie nu professionals op bachelor- en masterniveau moet werven, of wanneer het gaat om de nieuwe uitdaging die jij zoekt… met de Grow Methode maken we de bodem rijp voor een succesvolle oogst.

Wij vinden de professionals die opbloeien in uw AGF bedrijf

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in AGF het gehele wervings- en selectieproces.
U schakelt daarin met één vaste consultant die alles voor u regelt en een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de branche heeft. Door onze jarenlange ervaring in Agri en Food, weten wij hoe de AGF-branche in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en ander beslissers) zijn we in staat duurzame matches te maken op ieder niveau. Van bachelor- en masterniveau, van professionals in operations of sales… Grow Recruitment staat garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft.
En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in
Food, AGF, Tuinbouw en Sierteelt.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe
uitdagingen in AGF.

Start met succesvolle recruitment

Wilt u meer weten over wat de Grow Methode voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van het beoogde succes. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer of lees meer over het uitbesteden van recruitment of specifiek over recruitmentbureau vers.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food & Agri

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & Agri, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food & Agri

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Maurice Govers
Specialisme: Tuinbouw en Sierteelt

maurice@grow-recruitment.com
+31 (0)6 100 110 20

Ik ben opgegroeid tussen de kassen van het Westland. Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar werkzaam in de tuinbouwsector waar ik diverse commerciële rollen heb vervuld. Mijn vakinhoudelijke kennis gaat van veredeling en productie tot toelevering en export van tuinbouwproducten.

Mijn ambitie: gezamenlijk de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand te brengen.

In een paar woorden: sociaal, daadkrachtig en oplossingsgericht.

Frans Timmers
Specialisme: AGF & Sierteelt

frans@grow-recruitment.com
+31 (0)6 133 284 12

Binnen AGF en Sierteelt heb ik jarenlange commerciële en directie-ervaring in (inter)nationale handel. Ik beschik daardoor over een uitgebreide kennis van de hele keten: van veredeling tot de verkoop in (inter)nationale retail en aan b2b afnemers.

Mijn ambitie: de ambities van opdrachtgever en kandidaat realiseren door de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

In een paar woorden: ervaren, deskundig, betrokken, gedreven en volhardend.

Marco van de Koppel
Specialisme: Sierteelt & Tuinbouw

marco@grow-recruitment.com
+31 (0)6 158 558 11

Ik ben een ‘Sierteelt-man’ in hart en nieren. Mijn ruim 20 jaar ervaring heb ik opgedaan in veredelingsbedrijven, kwekerijen, afzetcoöperatie, groothandel, e-commerce en tuincentra. Daardoor ben ik vakinhoudelijk goed thuis in de nationale en internationale tuinbouw met specialisme op het gebied van inkoop, verkoop en marketing van sierteeltproducten.

Mijn ambitie: vanuit mijn overtuiging dat mensen ‘de business maken’ de perfecte matches maken tussen opdrachtgever en de competenties en persoonlijkheid van de kandidaat.

In een paar worden: verbindend, integer, gepassioneerd, resultaatgericht, sturend en oplossingsgericht.

Start met het leukste deel van je loopbaan

Grow Recruitment staat niet alleen voor succes in recruitment aan de opdrachtgeverskant. Wij geloven juist dat de perfecte match pas tot stand komt wanneer kandidaten écht op hun plek komen te zitten. Het is daarom niet alleen belangrijk dat wij de taal in jouw branche spreken en de juiste connecties hebben, maar ook jouw kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen op waarde weten te schatten. We starten daarom met een kennismakingsgesprek waarbij we graag naar jou toe komen. Of het nu naar aanleiding van een vacature is of gaat om een open kennismaking. Neem gerust contact met ons op. Zo start je vandaag nog met de toekomstige baan waar je echt happy van wordt.

Open solicitatie