Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Vergroot uw kansen in AGF Recruitment en laat één van onze experts vrijblijvend contact met u opnemen.

AGF Recruitment, vergroot uw kansen

 

Grow Recruitment is een gespecialiseerd in recruitment voor de AGF sector. De juiste mensen op de juiste plek is cruciaal voor uw organisatie. Of uw organisatie nu young potentials, mid-career of senior management zoekt, voor iedere fase in de AGF loopbaan gaan de ervaren AGF recruitment consultants van Grow Recruitment voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Neem contact op
AGF Recruitment

Waarom AGF Recruitment via Grow Recruitment?

De consultants van Grow Recruitment verzorgen het gehele wervings- en selectieproces voor u binnen de AGF sector. U schakelt met één vaste consultant die alles weet van AGF recruitment. Alles wordt voor u geregeld van A t/m Z. Wij hebben een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de vers sector. Door onze jarenlange ervaring in AGF en Tuinbouw weten wij als geen ander hoe de AGF branche in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Recruitment in AGF is daarbij één van onze specialiteiten.

Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en andere beslissers) zijn wij in staat duurzame matches te maken op ieder gewenst niveau. 

Van bachelor- en masterniveau, van jong professionals tot aan directie niveau. De AGF Recruiters van Grow Recruitment staan garant voor een passend kandidatenvoorstel . Consultants bij Grow Recruitment zijn AGF recruiters die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar worden zij ook nog eens heel happy van. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

AGF Recruitment voordelen

Voordelen van onze AGF Recruitment methode

Bij de AGF Recruiters van Grow Recruitment staan de belangen van opdrachtgevers en kandidaten centraal. Door de persoonlijke werkwijze van de AGF recruiters van Grow Recruitment zijn zij in staat om kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact te brengen. De focus van Grow Recruitment ligt op de AGF branche. De AGF recruiters van Grow Recruitment kennen de AGF sector goed en hebben vele jaren werkervaring in de AGF branche. De recruiters van Grow Recruitment weten waar zij het over hebben. Wij hebben een groot bereik in de AGF markt en een actief netwerk in de vers- en AGF sector. Bij onze AGF recruiters staan discretie en wederzijds vertrouwen voorop.

Onze AGF recruiters staan voor u klaar!

Wilt u meer weten wat Grow Recruitment voor uw AGF recruitment kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat de wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer.

Neem contact op

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.