Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Vergroot uw kansen in Recruitment en laat één van onze experts vrijblijvend contact met u opnemen.

Recruitment in Food, AGF en Tuinbouw

‘De juiste mensen op de juiste plek’, is cruciaal voor het groeiproces binnen uw organisatie. Of uw organisatie nu professionals op bachelor- en masterniveau moet werven, of wanneer het gaat om de nieuwe uitdaging die u zoekt. Met de Grow Methode maken we de bodem rijp voor een succesvolle oogst.

Het recruitmentbureau binnen de Food, AGF en Tuinbouw sector

Grow Recruitment is gespecialiseerd in recruitment in Food, AGF en Tuinbouw. Juist in deze sectoren staat groei centraal, van omzet én mensen. ‘De juiste mensen op de juiste plek’, leidt tot ‘Happy People, Better Rusults.’ Of uw organisatie nu een starter of leidinggevende op bachelor- en masterniveau zoekt met de Grow Methode maken we de bodem rijp voor een succesvolle oogst.

Recruitment uitbesteden

Wij vinden de professionals die opbloeien in uw bedrijf

Grow Recruitment verzorgt voor bedrijven in de Food, AGF of Tuinbouw sector het gehele Wervings- en Selectieproces. U schakelt daarin met één vaste consultant die u begeleidt in het hele recruitment proces. Grow Recruitment heeft een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in uw branche. Door haar jarenlange ervaring in de Food, AGF maar ook in de Tuinbouw sector, weten wij hoe uw branche in elkaar steekt, welke ontwikkelingen er zijn en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Daarbij let Grow Recruitment niet alleen op skills en competenties, maar ook ambities en persoonlijkheid. Zodat de kandidaat die we voorstellen ook echt past binnen uw bedrijf. Van starter tot mid/senior management niveau. Zowel in Sales, Marketing, Operations, R&D, Food Technology, Quality of Project Management. Grow Recruitment staat garant voor een passend kandidatenvoorstel. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar ook nog eens heel happy van worden. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in
Food, AGF en Tuinbouw.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe
uitdagingen in AGF.

De voordelen van Grow Recruitment?

De consultants van Grow Recruitment hebben passie voor en kennen de Food, AGF en Tuinbouw branche. Daardoor zijn we een professionele gesprekspartner voor zowel u als opdrachtgever als voor de kandidaat. Door onze Grow methode zijn wij in staat op een persoonlijke, effectieve en snelle manier de juiste kandidaat voor u te vinden waarbij u schakelt met één vaste consultant gedurende het gehele Werving- en Selectie proces. Grow Recruitment zet net dat extra stapje om voor u de juiste kandidaat te vinden waar u happy van wordt. Uiteindelijk gaat het om Happy People, Better Results!

Start met succesvolle recruitment

Wilt u meer weten over wat de Grow Methode voor u kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat uw wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van het beoogde succes. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer of lees meer over het uitbesteden van recruitment of specifiek over recruitmentbureau vers.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Start met het leukste deel van je loopbaan

Grow Recruitment staat niet alleen voor succes in recruitment aan de opdrachtgeverskant. Wij geloven juist dat de perfecte match pas tot stand komt wanneer kandidaten écht op hun plek komen te zitten. Het is daarom niet alleen belangrijk dat wij de taal in jouw branche spreken en de juiste connecties hebben, maar ook jouw kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen op waarde weten te schatten. We starten daarom met een kennismakingsgesprek waarbij we graag naar jou toe komen. Of het nu naar aanleiding van een vacature is of gaat om een open kennismaking. Neem gerust contact met ons op. Zo start je vandaag nog met de toekomstige baan waar je echt happy van wordt.

Open solicitatie