Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Vergroot uw kansen in Recruitment en laat één van onze experts vrijblijvend contact met u opnemen.

Food Recruitment, vergroot uw kansen

Grow Recruitment is een gespecialiseerd recruitment bureau in de food sector. De juiste mensen op de juiste plek is cruciaal voor uw organisatie. Of uw organisatie nu young potentials, mid-career of senior management zoekt, voor iedere fase in de food loopbaan gaan de ervaren food recruitment consultants van Grow Recruitment voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat.

Neem contact op
Food Recruitment, vergroot uw kansen

Waarom Food Recruitment via Grow Recruitment?

Grow Recruitment verzorgt het gehele wervings- en selectieproces voor u. U schakelt met één vaste food recruiter die kennis en ervaring heeft van recruitment in de foodsector. Alles wordt van A t/m Z voor u geregeld en wij hebben een uitgebreid en actief (kandidaten)netwerk in de food sector. Door onze jarenlange ervaring in de Food-, Agri- en Tuinbouw branche weten wij als geen ander hoe de food sector in elkaar steekt en begrijpen daardoor snel wat u zoekt. Recruitment in food is daarbij één van onze specialiteiten.

Uniek aan onze aanpak is dat wij ook de connectie maken met uw bedrijfscultuur. Door kennis te maken met uw team (van HR tot stakeholders en andere beslissers) zijn wij in staat duurzame matches te maken op ieder gewenst niveau. Van bachelor- en masterniveau, van jong professionals tot aan directie niveau. De Food Recruiters van Grow Recruitment staan garant voor een passend kandidatenvoorstel . Consultants bij Grow Recruitment zijn food recruiters die met hun kennis, ervaring én enthousiasme uw bedrijf kunnen laten groeien in de richting die u voor ogen heeft. En daar worden zij ook nog eens heel happy van. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op.

Food Recruitment

Voordelen van onze Food Recruitment methode

Bij de Food Recruiters van Grow Recruitment staan de belangen van opdrachtgevers en kandidaten centraal. Door onze focus op uw branche kennen wij de food sector goed en kent de markt ons ook goed. Grow Recruitment en haar recruiters in food hebben een groot bereik in de markt en een actief netwerk in de foodsector. Door de persoonlijke werkwijze van de food recruiters  van Grow Recruitment zijn zij in staat om kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact te brengen. Discretie en wederzijds vertrouwen staat voorop bij onze food recruiters.

Onze food recruiters staan voor u klaar!

Wilt u meer weten wat Grow Recruitment voor uw food recruitment kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat de wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester of Karen Zaaijer.

Neem contact op

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.