Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar één van onze andere vacatures? Bekijk hier alle vacatures!

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food & Agri

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & Agri, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food & Agri

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Maurice Govers
Specialisme: Tuinbouw en Sierteelt

maurice@grow-recruitment.com
+31 (0)6 100 110 20

Ik ben opgegroeid tussen de kassen van het Westland. Inmiddels ben ik alweer ruim 20 jaar werkzaam in de tuinbouwsector waar ik diverse commerciële rollen heb vervuld. Mijn vakinhoudelijke kennis gaat van veredeling en productie tot toelevering en export van tuinbouwproducten.

Mijn ambitie: gezamenlijk de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat tot stand te brengen.

In een paar woorden: sociaal, daadkrachtig en oplossingsgericht.

Frans Timmers
Specialisme: AGF & Sierteelt

frans@grow-recruitment.com
+31 (0)6 133 284 12

Binnen AGF en Sierteelt heb ik jarenlange commerciële en directie-ervaring in (inter)nationale handel. Ik beschik daardoor over een uitgebreide kennis van de hele keten: van veredeling tot de verkoop in (inter)nationale retail en aan b2b afnemers.

Mijn ambitie: de ambities van opdrachtgever en kandidaat realiseren door de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen.

In een paar woorden: ervaren, deskundig, betrokken, gedreven en volhardend.

Marco van de Koppel
Specialisme: Sierteelt & Tuinbouw

marco@grow-recruitment.com
+31 (0)6 158 558 11

Ik ben een ‘Sierteelt-man’ in hart en nieren. Mijn ruim 20 jaar ervaring heb ik opgedaan in veredelingsbedrijven, kwekerijen, afzetcoöperatie, groothandel, e-commerce en tuincentra. Daardoor ben ik vakinhoudelijk goed thuis in de nationale en internationale tuinbouw met specialisme op het gebied van inkoop, verkoop en marketing van sierteeltproducten.

Mijn ambitie: vanuit mijn overtuiging dat mensen ‘de business maken’ de perfecte matches maken tussen opdrachtgever en de competenties en persoonlijkheid van de kandidaat.

In een paar worden: verbindend, integer, gepassioneerd, resultaatgericht, sturend en oplossingsgericht.

Start nu met de werving en groei van uw bedrijf

Wilt u aan de slag met food en agri recruitment voor uw organisatie? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Maak een afspraak en wij komen bij uw bedrijf langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen wij een goed beeld van u en uw organisatie. U werkt voor alle recruitment bij ons met één contactpersoon. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.