Bedankt!

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u in de tussentijd nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar één van onze andere vacatures? Bekijk hier alle vacatures!

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Start nu met de werving en groei van uw bedrijf

Wilt u aan de slag met food en agri recruitment voor uw organisatie? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Maak een afspraak en wij komen bij uw bedrijf langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo krijgen wij een goed beeld van u en uw organisatie. U werkt voor alle recruitment bij ons met één contactpersoon. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op.