Met Grow Recruitment naar je nieuwe job in Tuinbouw

Ben je op zoek naar waardevolle jobs in Tuinbouw? Dan hebben we goed nieuws: Grow Recruitment is dé specialist in recruitment op het gebied van Food, Agri, Sierteelt en Tuinbouw. Wij kijken namelijk verder dan enkel naar functieprofielen en cv’s. Bij Grow Recruitment werken we vanuit de Grow Methode® die garant staat voor waardevolle matches tussen kandidaten en bedrijven. Wij zorgen er persoonlijk voor dat je echt happy wordt van je nieuwe baan. Want daar worden wij ook happy van.

Vind jouw nieuwe uitdaging onder begeleiding van een recruitmentspecialist

Grow Recruitment is de juiste schakel tussen kandidaten en opdrachtgevers in Tuinbouw. We spreken de taal van jouw branche en snappen dus écht hoe deze in elkaar zit. Daarnaast hebben we een actief en uitgebreid netwerk van bedrijven waar we voor werken. Als kandidaat heb je één vaste consultant die voor je aan de slag gaat. Deze kan in een uitgebreid kennismakingsgesprek jouw kwaliteiten en persoonlijke eigenschappen goed op waarde schatten. Bij geschikte vacatures wordt er goed gekeken of bijvoorbeeld de bedrijfscultuur van het kandidaat bedrijf goed aansluit bij jouw karakter en wensen. We maken bij het aannemen van een vacature ook altijd kennis met anderen in het team, dus niet alleen met de HR functionaris of bedrijfseigenaar. Zo krijgen we een goed beeld van wie op welke plek past. Mensen die met hun kennis, ervaring én enthousiasme echt iets bij kunnen dragen aan een bedrijf. Dat levert gegarandeerd betere resultaten op, aan beide kanten. Kijk eens naar ons vacatureaanbod voor Tuinbouw of meld je direct aan met het open sollicitatieformulier. Wil je breder kijken dan Tuinbouw? Bekijk dan zeker ook naar onze vacatures in Sierteelt of de volgende sectoren:

Grow recruitment is dé recruitmentspecialist in
Food, AGF, Tuinbouw en Sierteelt.
Bekijk ons huidige vacatureaanbod vol mooie nieuwe
uitdagingen in Tuinbouw en verder.

Start met succesvol solliciteren

Wil je meer weten over wat de Grow Recruitment voor jouw loopbaan kan betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Tijdens een vrijblijvende afspraak bespreken we graag wat je wensen zijn en hoe wij een bijdrage kunnen leveren hieraan. Stuur een mail naar info@grow-recruitment.com, bel naar Annemieke Bouwmeester, Karen Zaaijer of Maurice Govers.

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.

Start met het leukste deel van je loopbaan

Grow Recruitment staat niet alleen voor succes in recruitment aan de opdrachtgeverskant. Wij geloven juist dat de perfecte match pas tot stand komt wanneer kandidaten écht op hun plek komen te zitten. Als wervings- en selectiebureau in jouw branche spreken wij de taal en hebben we de juiste connecties. We weten zelfs in het proces van headhunting kwaliteiten al goed op waarde te schatten. Maar voor de juiste match met een opdrachtgever is het ook belangrijk dat we persoonlijke eigenschappen goed in beeld hebben. Daarom zoeken we onze beoogde kandidaten altijd op voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Neem je graag zelf het initiatief voor een open kennismaking of wil je deze plannen naar aanleiding van een vacature? Vul het onderstaande formulier in en start vandaag nog met de toekomstige baan waar je echt happy van wordt.

Open solicitatie