Grow Methode = succes!

Ontdek ons Special Grow Offer!

Interim Solutions vindt u bij Grow Recruitment. Laat één van onze experts u adviseren en vrijblijvend contact met u opnemen.

Interim solutions in Food, AGF en Tuinbouw

Grow Recruitment – Interim Solutions richt zich op tijdelijke oplossingen voor specialisten en managers in de Food, Agri- of Tuinbouw branche. Heeft uw organisatie tijdelijk ondersteuning nodig omdat een vacature bijvoorbeeld lastig te vervullen is, vanwege vertrek of uitval van collega’s? Grow Recruitment – Interim Solutions heeft een uitgebreid en actief netwerk van Interim professionals in de Food, Agri- en Tuinbouw branche die uw organisatie snel kunnen helpen ter overbrugging naar een structurele oplossing. Happy people, better results.

Neem contact op
Interim Solutions food - Grow Recruitment

Wij bieden Interim Solutions binnen de Food, AGF en Tuinbouw sector

Tijdelijke oplossing nodig bijvoorbeeld omdat een vacature lastig te vervullen is, ter overbrugging bij een zwangerschapsverlof of een team dat tijdelijk extra hulp nodig heeft? Voor cruciale posities is een spoedige invulling met een Food, AGF of Tuinbouw professional of manager noodzakelijk. Grow Recruitment – Interim Solutions zorgt voor een snelle en adequate interim oplossing. De recruiters van Grow Recruitment – Interim Solutions hebben intensief contact met een uitgebreid en actief netwerk van Food, AGF & Tuinbouw interim professionals. Zij kennen uw sector. Grow Recruitment – Interim Solutions zoekt voor u de juiste tijdelijke oplossing: snel met klantgerichte service & transparantie.

Interim Solutions - tijdelijke proffesionals

Wij vinden tijdelijke professionals voor uw bedrijf

Grow Recruitment – Interim Solutions zorgt ervoor dat een tijdelijke ondersteuning in uw organisatie snel en kwalitatief wordt ingevuld met interim professional. Snel  en met klantgerichte service. Transparant in onze communicatie, voorwaarden naar zowel opdrachtgever als interim professionals. En met een persoonlijke touch. De consultants van Grow Recruitment – Interim Solutions zijn zelf professionals in de Food, AGF en Tuinbouw branche en hebben als interim professional/manager gewerkt. Zij weten wat uw organisatie en de interim professional nodig hebben. Happy people, better results.

Voordelen van onze Interim Solution?

Grow Recruitment – Interim Solutions heeft een uitgebreid en actueel netwerk van interim Food-, AGF- en Tuinbouw professionals en managers. De consultants van Grow Recruitment – Interim Solutions kennen onze interim professionals, volgen ze niet alleen, maar onderhouden ook een goed contact, zodat we precies weten waar ze mee bezig en goed in zijn. We weten wat ze leuk vinden, wat hun ambitie is en wat hun specialisatie is. Zij zijn snel inzetbaar in uw organisatie door hun veelzijdige ervaring in de Food-, AGF en/of Tuinbouwbranche en zullen zij snel deel uitmaken van uw organisatie. 

Grow Recruitment – Interim Solutions zoekt voor u de juiste oplossing op een snelle wijze met klantgerichte service en transparantie.

Start met succesvolle Interim Solutions

Bij Grow Recruitment – Interim Solutions staan de belangen van opdrachtgevers en kandidaten centraal. Door onze focus op uw branche kennen wij de Food, AGF- en Tuinbouw sector goed en kent de markt ons ook goed. Grow Recruitment – Interim Solutions heeft een groot bereik in de markt en een actief en uitgebreid netwerk met interim professionals en managers in de Food, AGF en Tuinbouw sector. Door de snelle en klantgerichte service is Grow Recruitment – Interim Solutions in staat om kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact te brengen. Samen staan wij garant voor passende interim oplossingen. Happy people, better results!

Annemieke Bouwmeester
Specialisme: Food, AGF & Tuinbouw

annemieke@grow-recruitment.com
+31 (0)6 275 324 63

Ik heb jarenlange managementervaring binnen Food & AGF, onder meer in marketing, sales, category management en productontwikkeling. Recruitment en executive search kunnen echt bijdragen aan de ontwikkeling van een organisatie, daar ga ik voor.

Mijn ambitie: duurzame relaties bouwen met klant en kandidaat om samen succesvol te zijn en te groeien. Mensen blij maken.

In een paar woorden: betrokken, gedreven, deskundig, net dat stapje extra zetten.

Karen Zaaijer
Specialisme: Food, Agri & Tuinbouw

karen@grow-recruitment.com
+31 (0)6 460 000 58

Ik heb meer dan 20 jaar recruitment en executive search ervaring in Food & Agri. Ik ken de branche door en door en heb een breed en actief netwerk.

Mijn ambitie: steeds weer de passie van de kandidaat en de opdrachtgever achterhalen om persoonlijkheid en bedrijf te matchen. Samen het verschil maken en verder groeien.

In een paar woorden: persoonlijk, deskundig, energiek, betrokken, snel schakelen.